Opleidingen

Opleidingsbrochure.PNG (1)

 

Uw medewerkers opleiden EN achteraf bijstaan is van groot belang. Immers in onze zeer snel evoluerende wereld is de kennis van vandaag verleden tijd, het gaat vooral om de kennis van morgen.

In ons opleidingscenter hebben wij daarvoor twee mogelijkheden

1) U sluit aan bij onze "Open sessies", waar u samen met mensen uit andere organisaties en/of bedrijven de opleiding zal volgen.

2) U kiest voor onze "Bedrijfssessie op maat".

Wat houdt dat precies in?

We gaan de opleiding(en) volledig samenstellen op maat van uw behoefte en met praktijkvoorbeelden uit uw bedrijf. Dus voor de cursisten is dit zeer duidelijk maar vooral zeer herkenbaar. Ook zal het opleidingsmateriaal aangepast worden voor de doelgroep die opgeleid moet worden. Concreet: de operator zal ander lesmateriaal hebben dan de manager.

Maar wij gaan nog een hele belangrijke stap verder: na de cursus houden wij ROI-metingen van de opleiding. Dit kan trouwens voor de opleiding gevolgd bij ons maar tevens voor opleidingen elders gevolgd. Wat wil dat zeggen: opleidingen houden meestal op bij het invullen van het evaluatieformulier bij het afsluiten van de cursus. Wij gaan voor u de effectiviteit van de opleiding meten. Meten is immers weten! Wil dat zeggen dat we dan examens gaan afnemen?! NEE, wij gaan samen met u bepalen hoe we de opgedane kennis in de praktijk gaan aftoetsen. Dit is onze unieke aanpak!

 Bekijk hier ons volledig aanbod opleidingen in samenwerking met onze partner CLB Academy!